Krstajić ima velike planove za Milenkovića

Fudbalska reprezentacija Srbije

U otvorenom razgovoru sa srpskim novinarima koji prate pripreme naše fudbalske reprezentacije u Austriji, selektor Mladen Krstajić posebno je istakao učinak Radonjića i Milenkovića, kao i neverovatan potencijal Milinković-Savića.

Radonjić je opravdao talenat i da mora da radi još na nekim stvarima ali potencijal i kvalitet su tu. biće uzdanica srspkog fudbala i pokazao je kvalitet za 23 igrača.

Što se Milinković-Savića tiče, Krstajić ne bira reči da istakne koliki je talenat u pitanju.

Sergej je takav kvalitet da se uklapa za jedan dan. Lično kao osoba to neću da pričam jer je perfektan. a kao igrač može da se uklopi u svaku ekipu. Vidim ga u ekipi sa Ljajićem jer je i on fudbalski mag. Od situacije do situacije i od utakmice do utakmice. On je biser ne srpskog već evropskog fudbala.

Po svemu sudeći, Krstajić planira da Milenkoviću pruži šansu i da napravi i malo iznenađenje, baš kao što su se mnogi iznenadili kada su ga videli u startnoj postavi protiv Čilea.

Što Milenkovića tiče, on mi je potreban u ekipi od 23 igrača. Može da igra desnog beka ili štopera, tako da ne sumnjam u njegov kvalitet i on je kandidat za startnu postavu. Ne bih imao problem da Milenković igra sa Banetom Ivanovićem, najavio je Krstajić.

Upitan da dodatno prokomentariše kombinaciju Milenković – Ivanović, Krstajić je bio kratak:

Bio sam jasan.

Komentari
Advertisements