Krstajić pred novinarima posle poraza

Mladen Krstajić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić najavio je konferenciju za medije, kojoj će prisustvovati srpski izveštači koji se nalaze na pripremama naše nacionalne selekcije u Austriji.

Dan posle poraza naše fudbalske reprezentacije od selekcije Čilea raspoloženje u taboru „orlova“ svakako ne može da bude na visokom nivou. Igrači je trebalo da izađu na teren tokom „treninga oporavka“ dan nakon utakmice, ali je ovaj deo proglašen zatvorenim za javnost.

Tokom poluvremena utakmice u prostorijama stadiona Merkur Arena sreli smo se i sa Dejanom Stankovićem i dogovorili sa njim opširniji razgovor o njegovom boravku u kampu za pripreme reprezentacije, iskustvima koje može da prenese sadašnjim igracima, kao i fudbalskom kampu za decu koji Deki organizuje tokom leta.

Međutim, susret sa Stankovićem planiran za utorak u podne je otkazan zbog „promene planova“ našeg nekadašnjeg kapitena, tako da se u jednom trenutku činilo da će srpski novinari ostati bez sagovornika samo dan nakon poraza od Čilea.

Na kraju će pred novinare kasnije popodne po svemu sudeći ipak izaći selektor Krstajić koji će pokušati da objasni uzroke poraza, kao i šta sve treba popraviti do naredne utakmice sa Bolivijom u subotu i, naravno, prve utakmice Svetskog prvenstva protiv Kostarike 17. juna.

Komentari
Advertisements