Jovančić: Prvi utisak je fenomenalan

Dušan Jovančić

Dušan Jovančić prvo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Vezista, koji ima zavidno iskustvo u Super ligi Srbije, trenira sa novim saigračima i izuzetno je zadovoljan sa prijemom u ekipi šampiona Srbije.

Prvi utisak je zaista fenomenalan, svi saigrači su me odlično prihvatili. To naravno znači svakom novajliji u ekipi. Zvezda je zaista veliki klub i to se vidi čim kročite ovde. To se videlo na terenu u svakoj utakmici u prethodnoj sezoni, a ja sam se sada uverio iz prve ruke da je atmosfera u svlačionici izuzetna. Drago mi je što sam u Crvenoj zvezdi i nadam se da će se nastaviti ovako dobro kako je počelo, rekao je Jovančić za klupski sajt.

Crveno-beli u četvrtak odlaze na Zlatibor, gde će obaviti bazične pripreme. Jovančić je naglasio da što pre treba ući u potrebnu formu zbog ranog starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izuzetno toplo vreme nam otežava rad, zaista su u Beogradu prave letnje temperature sada. I inače svaki početak priprema je težak, najteži deo sezone svakako, ali znamo za šta radimo i zato nam ništa ne pada teško. Moramo što spremniji da uđemo u utakmioce kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i u domaće prvenstvo i zato ćemo dati svoj maksimum u pripremnom periodu koji je pred nama.

Bivši kapiten Vojvodine je napomenu da će se u narednom period akcenat baciti na poboljšanje fizičke spreme.

Još uvek ne razmišljam o utakmicama. Sada radimo na fizičkoj pripremi, bitno nam je da taj aspekt dovedemo do savršenstva, a kaad dođe vreme za utakmice sve ćemo pokazati na terenu. Daću sve od sebe da se pokažem u najboljem svetlu i da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli u klub. Od kada sam ovde dobijam više poruka podrške što mi, kao i svakom igraču, izuzetno znači, dodao je Dušan Jovančić.

Komentari
Advertisements