Alegri: Ikardi je sjajan igrač, ali…

Icardi Juventus senzacija

Trener Juventusa, Maks Alegri, priznao je da je kapiten Intera Mauro Ikardi sjajan igrač, ali upozorava da „pravi“ prelazni rok počinje nakon Svetskog prvenstva.

Ikardi je prošle nedelje bio glavna tema u potencijalnoj senzacionalnoj zameni s Gonzalom Iguainom. Alegri je odgovorio na pitanje o spomenutoj spekulaciji, kao i na još nekoliko pitanja vezanih za Juventusov „merkato“.

Perin je odlična kupovina. Da li Mandžukić ostaje u Rusiji ili se vraća u Juventus? Videćemo, započeo je Alegri u razgovoru za Calciomercato.com.

Golovin? Iz dva videa koja sam gledao, izgleda vrlo dobro. Kanselo? Juventus se uvek dobro snalazio u prelaznom roku, siguran sam, imaću kompletiranu ekipu pre početka sezone.

 Iguain ili Ikardi? Radi se o dva velika napadača, ali uvek tvrdim da kada postoji Svetsko prvenstvo, tržište za velike igrače počinje nakon završetka istoga. Teško je išta reći pre toga.

Svetsko prvenstvo, uz već poznate zvezde, uvek izvlači igrače koje smo unapred procenili drugačije. Još uvek nemamo ništa veliko . Ikardi je na odmoru, a Iguain na Svetskom prvenstvu, završio je zagonetni trener Juventusa.

Komentari
Advertisements