Lopetegi u Realu: Nakon smrti majke, imao sam najtužniji dan u životu

Lopetegi i Perez

Đulen Lopetegi promovisan je kao novi trener madridskog Reala.

Lopetegi, koji je u četvrtak smenjen sa mesta selektora Španije, dva dana pred prvi meč „crvene furije“ na Mundijalu, predstavljen je uz dobrodošlicu od strane predsednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.

Hvala predsedniče, osećam se kao deo porodice Real Madrida. Pokušaću sa klubom da osvojim sve. Osećam se dovoljno jako. Kada bi osvojili Ligu šampiona to bi bila veoma važna stvar. Posvećen sam poslu kojim se bavim, rekao je Lopetegi na promociji.

Španski stručnjak je prokomentarisao i situaciju oko njegove smene sa kormila nacionalnom timu i naglasio da mu je sve to teško palo.

Vreme ne može da se vrati. Voleo bih da je predsednik Rubijales doneo drugačiju odluku. Juče sam nakon smrti svoje majke imao najtužniji dan u životu, ali, danas je najsrećniji dan u mom životu. Ne osećam se poniženo, to zavisi od osobe. Mislim da sam ja i moj stručni štab zaslužili poštovanje. Smiren sam i verujem da ovo neće uticati na igrače, kazao je Lopetegi i dodao da će gledati sve mečeve reprezentacije Španije i navijati za „furiju“ na Mundijalu.

Komentari
Advertisements