Stojković: Ne treba nam tenzija pobede po svaku cenu, može i 0:0

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković će nastupiti na svom trećem Mundijalu, a na prethodna dva gubio je početne utakmice, oba puta sa po 1:0.

Imam iskustvo, ovo je moj treći Mundijal. Baš zbog toga treba da imamo u vidu da ćemo odigrati tri utakmice, ne mora odmah da se diže panika ako se ne pobedi Kostarika. Naša defanzivna linija deluje spremno, već protiv Bolivije smo pokazali kvalitet, a mislim da ćemo to uraditi i u nedelju. Imamo odličnu zadnju liniju, rekao je reprezentativni golman.

Prema njegovim rečima, najvažnije je zadržati hladne glave.

Mislim da nam ne treba tenzija pobede po svaku cenu. Bolje je da se završi 0:0 sa ekipama koje su tvrde, nego da izgubimo 1:0, ne treba se zaletati po svaku cenu. Treba zadržati hladnu glavu, biti koncentrisan i pokušati da iskoristimo njihove eventualne greške, dodao je Stojković.

O Keloru Navasu?

Suvišno je trošiti reči o golmanu koji brani za osvajača Lige šampiona. To znači da mu je samopouzdanje na maksimumu, sjajan je golman.

Poslednju utakmicu u grupi Srbija će odigrati protiv Brazila, a Stojkoviću će velike muke zadavati Nejmar.

Taj meč je još uvek daleko, ali Nejmar je jedan od najboljih igrača na svetu i biće privilegija igrati protiv njega, zaključio je Stojković.

Utakmica Srbija – Kostarika na programu je u nedelju od 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

Komentari
Advertisements