Milivojević: Moramo biti zadovoljni, Mitrović: Mogli smo još koji gol da damo, pre svega ja

Srbija - Kostarika

Reprezentativci Srbije prikazali su dobru partiju protiv Kostarike i upisali prva tri boda na Svetskom šampionatu.

Luka Milivojević dobio je mnogo duela na sredini terena, a nakon meča je naglasio da je ekipa u drugom poluvremenu zaigrala konkretnije i zasluženo došla do trijumfa.

Najbitnija je ova utakmica sigurno. Ako dobijemo, blizu smo prolaska. Moramo biti zadovoljni. Imali smo puno šansi, moglo smo to i ranije da rešimo, ali dobro. Zasluženo smo pobedili. Prvo poluvreme smo imali veći posed, ali nismo ostvarili puno šansi, ispitivali smo gde možemo da prođemo, gde da prođe pas, kružili smo dugo, oni su se zonski branili, i u drugom poluvremenu smo ih malo raširili i iskoristili našu šansu, rekao je Milivojević.

Aleksandar Mitrović žali za propuštenim šansama, ali je istakao da je najvažnije što je Srbija pobedila i da u dobroj atmosferi dočekuje naredne mečeve.

Mogli smo još koji gol da damo, pre svega ja. Ipak, najbitnije da smo pobedili. Dobro smo stajali na terenu, pogotovo defanzivno, bili smo kompaktni, ali je Kolarov bio tu, i pokazao koliko može. Nije mu prvi put. Očekuju nas dve izuzetno teške utakmice. Ostaje nam da se odmorimo i dobro pripremimo pre svega za Švajcarsku, dodao je Mitrović.

Komentari