Otac Sergeja Milinković-Savića zna koji je klub pravi izbor za njegovog sina

SMS Lazio Juventus Serie A transfer spekulacije obrat

Nikola Milinković, otac srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, ocenio je torinski Juventus kao najbolju sredinu za dalji razvoj njegovog sina, preneo je italijanski ,,Tutosport”.

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić biće jedna od najvećih zvezdi predstojećeg letnjeg prelaznog roka, pošto će sigurno promeniti sredinu, kako je i sam potvrdio.

Brojni evropski klubovi stoje u redu za dvadesetrogodišnjeg Novosađanina, ali njegov otac je ipak izdvojio jedan.

 – Rekao sam mu mnogo puta da je Juventus perfektan klub za njega. Torinski klub je prestižan, sa mnogobrojnim trofejima, a italijanskom scenom dominiraju godinana unazad. Mislim da je to prava sredina za njega da raste i napreduje dok ne dostigne pun razvoj – rekao je Nikola Milinković za ,,Tutosport” i nastavio:

 – Sa igračima svetske klase kao što su Paulo Dibala, Daglas Kosta i ostali može da osvoji Seriju A, Kup Italije, a zašto da ne spomenem i Ligu šampiona? Juventus uvek daleko dođe u tom takmičenju, i ako bi osvojili taj trofej Sergej bi mogao da mašta o ,,Zlatnoj lopti”.

Poznato je da je Sergej Milinković-Savić veliki navijač Real Madrida, koji je takođe među zainteresovanim klubovima, što je potvrdio i njegov otac.

 – To je istina, ali on bi trebalo da ode u Španiju nakon navršene 25. godine, kada bude potpuno odrastao. Tako je uradio i Zinedin Zidan.

Svog sina je opisao kao miks Zinedina Zidana i Zlatana Ibrahimovića i istakao da je Sergej prototip podernog veziste.

 

Komentari