Kapiten Spartaksa Kosorić: Autsajderi smo, ali priželjkivali smo Zvezdu

Aleksandar Kosorić, Spartaks titula

Crvena zvezda će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa Spartaksom iz Letonije.

Kapiten šampiona ove baltičke zemlje je Aleksandar Kosorić. Bivši fudbaler Partizana je “sportsport.ba”, istakao da su u Spartaksu priželjkivali atraktivnog protivnika i da im se ispunila želja da igraju pred punim tribinama.

Iskreno, mi smo svesni da smo autsajderi u ovom prvom kolu. Zbog toga smo priželjkivali nekog atraktivnog protivnika, kao npr. Seltik ili Zvezdu, a na kraju smo eto izvukli Zvezdu. Svi igrači žele da igraju u dobroj atmosferi, svi su skoro čitali kako to bude na utakmicama Zvezde, ali nisu imali priliku i da to osete. Iz tog razloga su u mom klubu zadovoljni, mada je naravno moglo i bolje, rekao je Kosorić za “sportsport.ba”.

Kosorić je u Super ligi Srbije branio boje Rada, niškog i kragujevačkog Radničkog I po sopstvenom priznanju dobro je igrao protiv crveno-belih.

Moram priznati da sam uvek dobro igrao protiv Zvezde. Volim utakmice u sjajnoj atmosferi, tako da sam svestan šta nas čeka na Marakani. Sama ta atmosfera i publika kojoj nije bitno ko dolazi je svakako motiv više svakom igraču.

Bivši reprezentativac BiH se osvrnuo i na situaciju u letonskom klubu.

Doživeli smo dosta promena u igračkom kadru. Ostala su 4-5 igrača iz prošle sezone, iz prvih jedanaest samo dvojica, golman i ja. Dobili smo novog trenera na početku nove sezone, a zatim smo promenili i njega. Uigrali smo se, sada imamo mali zaostatak za liderom i to sada dolazi na svoje, dodao je Aleksandar Kosorić.

Komentari