Milojević pred Letonce: Veliki respekt

Vladan Milojević

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle žreba da je kao i uvek fokusiran na svoju ekipu.

— Bliže nam se i zvanične utakmice i to je ono što je najlepše u fudbalu. Znamo svi da je pripremni period najteži i njega treba da odradimo kako treba da bismo spremno dočekali protivnike. Nisam imao nekih posebnih želja pred žreb, možda kao i svake godine što kažem, izbegavanje dalekih putovanja i nekih zemalja gde temperatuje nisu povoljne za fudbal u letnjem periodu. Poštujemo sve ekipe jer čim su prvaci svojih zemalja znači da imaju kvalitet. Ali, pre svega, razmišljam o svojoj ekipi i o tome da se mi dobro pripremimo, uz veliki respekt prema protivniku — rekao je Milojević za sajt kluba.

Letonci su već odigrali 11 utakmica u šampionatu koji je počeo u martu.

Jeste prednost za njih to što su u takmičarskom ritmu, ali, sa druge strane, ne možemo na takav način da razmišljamo. I mi ćemo imati do te utakmice četiri provere u Austriji i nadam se da ćemo sa te strane biti apsolutno spremni.

U drugom kolu, ukoliko uspešno prebrodi prvo, Crvenu zevzdu čeka put ponovo na Baltik, ovoga puta u Litvaniju, ili na Kipar.

— Od trenutka kada sam ugledao ovaj par na ekranu imao sam osećaj da ćemo njih izvući, to sam i rekao ljudima oko sebe. Ne bih se bavio ocenama, već sam rekao da su sve ekipe dobre i da ćemo za svaku morati da se ozbiljno pripremimo. Ići ćemo korak po korak, najpre ćemo sve misli usmeriti na Spartaks — jasan je Milojević.

Komentari
Advertisements