Milivojević: Jako sam ljut, mi moramo da se takmičimo

Fudbaleri Srbije

Luka Milivojević bio je vidno uznemiren nakon poraza od Švajcarske.

Vezista reprezentacije Srbije smatra da je ekipa morala da održi nerešen rezultat i da bude u daleko povoljnijoj poziciji pred poslednje kolo.

Ljut je narod i treba da bude ljut i ja sam mnogo ljut. Meni nije jasno da primimo gol na kontru u 90. minutu, a nama igra bod više nego njima. Mi moramo da se takmičimo, a ne da uživamo u lepoti. Oni bi morali da dobiju poslednju utakmicu. U slučaju da ne dobiju nas bi i poraz vodio dalje. U ovom slučaju mi moramo da dobijemo Brazil. Hteli smo da rizikujemo i rešimo situaciju. Ja lično mislim i da nam je bod bio dobar. Jako sam razočaran, ovo je mnogo naivno, rekao je Milivojević nakon meča.

Fudbaler Kristal Palasa ne zamera selektoru na izmeni. Takođe, naglasio je da je sudija Brik imao čudan krterijum, ali da on nije uzrok poraza Srbije.

Ne mogu da kažem na koga sam ljut, ljut sam što smo izgubili i ne želim da se zloupotrebe moje reči. Ja sam bio prezadovoljan i sa bodom. Mi smo prvo poluvreme igrali nisko i ugrožavali smo ih. Imali smo 10 šuteva. U drugo poluvremene su ušli bolje od nas. Moram da kažem da su fizički spremniji. Nisam razočaran izmenom, jer je selektor želeo pobedu i da je Radonjić dao gol svi ga dizali u nebesa. Sudija nam je skoro svaki put svirao faul u napadu. Opet, ne mogu da kažem da smo zbog toga izgubili.

Srbiji je protiv Brazila 27. juna u Moskvi neophodna pobeda za plasman u osminu finala. Milivojević veruje da je ekipa kadra da napravi iznenađenje na tom susretu.

Imaćemo snage za Brazil. Ne možemo da odustanemo. Imamo pet dana do nove utakmice. Ne smemo da gubimo veru. Nisu oni neranjivi. Pobeda protiv Brazila nas vodi dalje i moramo da verujemo u to, dodao je Luka Milivojević.

Komentari