Kaka otvorio dušu: Izjava koja će oduševiti sve navijače Milana!

Nekadašnji igrač Milana i brazilske reprezentacije, Kaka, u intervjuu koji je dao za “Gazetu delo sport” pričao je o svom bivšem klubu i situaciji u kojoj se trenutno nalazi, ali i o mogućnosti povratka na “San Siro”.

Nadam se da Milan neće dobiti suspenziju i kaznu, nadam se da će Milan igrati u Ligi Evrope, jer su igranje u Evropi zaradili na terenu, to će biti početak povratka velikog kluba. Nadam se da će se polako vraćati na stare staze gde su nekada bili i da ću ja biti deo toga“, priznao je Kaka i dodao.

Vrlo sam zainteresovan za povratak u Milan, ne znam tačno kada, ali to će se desiti i ja se nadam da će to biti uskoro, jer je Milan za mene dom. Osećam da možemo da počnemo ispočetka. Poruka za navijače je da budu strpljivi i da će nova faza uskoro početi, zaključio je legendarni Brazilac.

Kaka je u dva navrata nosio dres Milana- od 2003. do 2009. godine, kada je osvojio i Zlatnu loptu, te bi jedan od članova fenomenalnog tima Milana koji je pokorio Evropu i svet. Drugi put, vratio se “kući” 2013. došavši iz Real Madrida.

On je za “rosonere” zabeležio 307 utakmica, postigao 104 gola i upisao 65 asistencija.

Komentari