Milivojević pričao o odluci Krstajića da ga ne uvrsti u startnu postavu

Luka Milivojević

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević rekao je da poštuje odluku selektora Mladena Krstajića koji ga nije uvrstio u startnu postavu na jučerašnjoj utakmici protiv Brazila.

Srbija je juče poražena od Brazila rezultatom 2:0 na stadionu ,,Otkritije arena” u Moskvi.  Poraz je značio i eliminaciju, pa je srpska reprezentacija kao trećeplasirana iz grupe ,,E” završila učešće na Mundijalu.

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević je, baš kao i ostatak tima, razočaran eliminacijom sa Svetskog prvenstva u Rusiji, ali je ponosan na ekipu koja je, prema njegovim rečima, imala svoje šanse da pobedi i Brazil.

Prvih 10-15 minuta drugog poluvremena mislim da smo jako dobro igrali. Mislim da je visio gol u vazduhu i da smo mogli dati gol za 1:1, gde bismo im napravlili malo problema, međitim nismo u tome uspeli i vraćamo se kući – rekao je Milivojević.

Luka Milivojević nije bio protagonista jučerašnjeg poraza od Brazila, što je iznenadilo mnoge, pošto je bio standardan tokom kvalifikacija, pripremnih utakmica, ali i na prethodna dva meča na Mundijalu.

 – Pa dobro, to je odluka selektora i ja je poštujem. Odlučio se za tih 11 i to je to. Ne znam da li me je koštalo to što sam bio nešto otvoreniji nakon poraza od Švajcarske, neću ja o tome da pričam. Možda jeste, možda nije. Čovek je odlučio kojih 11 da stavi, jer je nama protiv Brazila igrala samo pobeda i odlučio se na nešto ofanzivniji sastav – istakao je Milivojević.

Luka se naposletku zahvalio navijačima koji su došli u velikom broju i koji su nosili reprezentaciju tokom čitavog turnira.

 

Komentari