Zaboravljeni hrvatski vunderkind novo pojačanje Milana! [FOTO]

Nakon što je juče Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) izrekla Milanu dvogodišnju suspenziju iz evrokupova, gigant iz grada mode počeo je da razmatra opcije oko potencijalnih pojačanja za narednu sezonu.

Klub će trpeti zbog ovih sankcija, a već se spominju odlasci pojedinih fudbalera. Ipak, prvi potez uprave Milaneza jeste pojačanje.

Milan je postigao dogovor sa Hamburgerom oko transfera nekadašnjeg ,,bisera” hrvatskog fudbala, od kojeg se očekivalo da napravi veliku karijeru – Alena Halilovića.

I dalje mladi Halilović, koji ima 22 godine, danas će obaviti medicinski pregled i potpisati trogodišnji ugovor sa ,,rosonerima”, potvrdio je pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marzio.

Halilović je karijeru počeo u Dinamo Zagrebu, da bi ga kao velikog talenta kupila Barselona. Ipak, nije se pokazao kao dobar potez uprave katalonskog giganta, pa je prosleđen u Sporting iz Hihona na pozajmicu. Hamburg ga je kupio 2016, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Las Palmasu gde je na 38 utakmica bio strelac dva pogotka.

Komentari