Milošević: Ne zaostajemo za najboljima, o Krstajiću do kraja sledeće nedelje

Savo Milošević

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Mundijalu u Rusiji plasmanom na treće mesto u grupi E.

“Orlovi” su u prvom kolu savladali Kostariku rezultatom 1:0, a potom su usledili porazi od Švajcarske (2:1) i Brazila (2:0).

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević smatra da je Mundijal u Rusiji doneo mnogo dobrih stvari našoj selekciji. Promovisan je veliki broj igrača, a za plasman u narednu fazu, po Miloševiću, nedostajalo je i sreće.

Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala. Ono što je dobro je da smo promovisali pet, šest mladih igrača koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala, a ima ih još sedam, osam u Srbiji… To su momci koji su napravili fenomenalne rezultate u prošlosti u mlađim selekcijama, rekao je Milošević gostujući na televiziji N1, a preneo Sportski žurnal.

FSS se nije oglašavao nakon Mundijala u Rusiji, a Milošević je dodao da će mnoge stvari, pa i pitanje selektora biti jasnije u toku naredne nedelje.

U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića, dodao je potpredsednik FSS.

Komentari
Advertisements