Dalić: Tompson je naša himna

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da je pevač Marko Perković Tompson njihova himna i da nema ništa sporno u tome što su ga pozvali da bude na krovu autobusa sa fudbalerima koji su slavili drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Prisustvo pevača Marka Perkovića Tompsona u autobusu hrvatskih fudbalera koji su proslavljali srebro na Mundijalu u Rusiji izazvalo je brojne komentare.

Selektor Zlatko Dalić je na pitanje novinara zašto je Perković bio u autobusu, u utorak u Varaždinu rekao da je ‘Tompson himna’.

 – Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pevač, kakav pevač? To je hrvatska pesma ‘Lijepa li si“. Tu nije mesto za vaše pitanje, sad me pitati o pevačima… Hrvatska je druga u svetu, a vi mene pitate o pevačima, nemojte da me provocirate. Pevao je pevač koji je naša himna – rekao je Dalić, prenosi N1.

Tomspon je objasnio kako se našao u autobusu

 – Selektor Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, a ja sam ih pitao ‘jeste li vi sigurni’? Rekli su ‘de molim te dođi’. Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnost. Mislim da to govori sve o njima… Svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa – rekao je Perković za RTL.

Tompson je hrvatski pevač koji je poznat po pesmama koje veličaju i propagiraju ustaštvo, što ga čini jednim od omraženijih pevača u našoj zemlji, ali i u drugim okolnim državama.

Komentari
Advertisements