Tri zemlje učesnice Mundijala žele selektora Hrvatske

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić

Selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, doveo je „vatrene“ do drugog mesta na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali ni taj uspeh ne daje garanciju da će nastaviti da obavlja taj posao.

Dalić se osvrnuo na neke stvari koje su njemu rađene iza leđa pa je osnovni preduslov za nastavak saradnje da toga više ne bude.

Ja imam poštovanje prema svima, ali tražim respekt prema meni koji nije bio prisutan. Hoću da me cene i poštuju, da ne moram da gledam iza leđa šta ko radi. Želim čistu situaciju, da znam da me neko opet neće smenjivati. Pred nama su još dve godine rada, Evropsko prvenstvo nakon svetskog. Rekao sam da hoću mir i sigurnost. Preko nekih stvari sam prelazio ali ih nisam zaboravio, rekao je Dalić u nekim ranijim istupima.

„Sportske novosti“ otkrile su da je hrvatski stručnjak želja četiri Saveza, od kojih su tri nastupila na Mundijalu u Rusiji.

U pitanju su milionske ponude, a navodno radi se o Fudbalskim savezima Irana, Egipta i Japana, koji su igrali u Rusiji, odnosno Uzbekistana, selekcije koja još uvek čeka na svoj prvi nastup na šampionatima sveta.

Komentari
Advertisements