Roma se oglasila o spornom transferu Malkoma u Barselonu!

Roma Malcom izjava 2507 SC edf

Roma je juče postala deo jedne od najkontroverznijih transfer priča svih vremena. Naime, sportski direktor Rome, Ramon Monći, već je bio postigao dogovor sa Bordoom oko transfera Malkoma u vrednosti od 40 miliona evra.

Da sama priča bude još kontroverznija, čak je i sam igrač dogovorio personalne uslove sa „vučicom“. Sve je otišlo toliko daleko da je Roma na službenim internet stranicama potvrdila dolazak Brazilca.

Međutim, neposredno pre nego što je igrač trebalo da krene put Rima na lekarske preglede i potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa Romom, pojavila se Barselona, ponudila je milion evra više od Rome francuskom prvoligašu, a ujedno i milion evra samom igraču ako izigra dogovor s Romom.

Na današnjoj konferenciji za medije, uoči susreta Rome sa Totenhemom u Sjedinjenim Američkim Državama, trener Rome Euzebio Di Frančesko prokomentarisao je sporan transfer Malkoma.

Veliki je broj drugih igrača na raspolaganju, započeo je Italijan.

Nije ispalo onako kako se Monći nadao, ali to me više ne brine. Imamo odličnu ekipu.

Normalno je da uvek pazimo na tržište i ne očekujete ovakve stvari. Međutim, mi već imamo sjajne igrače i znamo šta moramo da učinimo ove sezone, zaključio je Di Frančesko.

Malkom u ovim trenucima prolazi lekarske preglede u Barseloni, a u popodnevnim časovima biće i zvanično predstavljen na „Kamp Nou“.

Komentari
Advertisements