Vazura najavio još pojačanja, ali pod jednim uslovom

miloš vazura

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, najavio je određene promene u timu crno-belih do kraja prelaznog roka.

Vazura je trenutno u Danskoj sa ekspedicijom Partizana koju u četvrtak očekuje prva utakmica sa Nordsjelandom, a najavljena pojačanja uslovljena su željama novog trenera.

On može da kaže ako mu nešto treba. Mislim da je sportski direktor pričao sa šefom i sa strukom na tu temu. Što se tiče uprave, mi smo otvoreni za dovođenje još igrača, ako struka misli da treba. Ako smatraju da mogu da ih uklope u narednih 15 dana, koliko još traje prelazni rok. Neće biti nikakvih iznenađenja do kraja prelaznog roka. Upućeni smo u sve probleme, ali ja nisam upućen u to da dovodimo još nekog. Ne znači da nećemo. Odlasci? To je živa stvar… Očekujem da za sedam dana, kada prelazni rok ulazi u finiš, bude zanimljivih ponuda. Ima tu igrača koje smo spremni da prodamo, za neke nismo spremni, ali videćemo od ponuda. Ima interesovanja za sve igrače, znamo koji će skauti doći u Dansku da gledaju naše igrače. Oni su uvek na ceni, rekao je Vazura, a preneo Mozzartsport.

Ishod dvomeča sa Dancima, a potom i sa Bešiktašom ukoliko do njega dođe, odrediće način finansiranja kluba iz Humske.

Ne zavisi Partizan od naredne dve ili četiri utakmice. Ako budemo igrali Ligu Evrope, to već menja neki naš finansijski plan. Ako budemo u grupnoj fazi, postoji jedan scenario, ako ne budemo igrali, čeka nas drugi scenario. Verovatno, ako ne budemo igrali Ligu Evrope, znaćemo kako ćemo da se finansiramo. Ne menja to sad poslovanje Partizana, ali olakšava mnogo posao. Liga Evrope je sigurno šestomesečni budžet Partizana i do sledećeg prelaznog roka bismo lagano mogli da prođemo ove mesece što dolaze. Naravno da bih voleo da igramo Ligu Evrope, jer ona ne samo da donosi novac, već i bolju prodaju igrača, dodao je direktor crno-belih.

Bešiktaš je daleko.

Naše je da igramo fudbal. Gledajte, ako prođemo Nordsjiland, Bešiktaš će sigurno biti favorit. Ako nismo pravi, onda ne moramo da prođemo, a ja mislim da smo pravi i da možemo da igramo fudbal sa svima. Videćemo…Hajde da prvo prođemo Nordsjiland, a i da Bešiktaš prođe Lask… Daleko je Bešiktaš, zaključio je Vazura.

Komentari
Advertisements