Marko Pecarski iznenadio buduće asove

Marko Pecarski sa polaznicima škole košarke

Osvajač zlatne medalje i najkorisniji igrač na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za juniore, Marko Pecarski, pre odlaska na kratak ali zasluženi odmor je odlučio da iznenadi polaznike besplatne škole košarke KK Partizan NIS na Kalemegdanu.

Pred sam kraj svog prvog treninga, mališani su na terenu ugledali dobro poznato lice, nakon čega je usledila razmena utisaka o treniranju košarke ali i prepričavanje događaja od prošle sezone kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu.

Treninzi u besplatnoj školi košarke KK Partizan NIS, održavaju se ponedeljkom, sredom i petkom na Kalemegdanu od 18 do 19 časova. Crno-beloj porodici se na ovaj način mogu priključiti svi dečaci rođeni 2007. godine i mlađi.

Za sve informacije, kontakt osoba je trener Dule Karavesović kojeg roditelji mogu kontaktirati na broj telefona 062 248 110.

Besplatna škola košarke i u KK Partizan Reba

Škola košarke Partizan Reba, koju vodi porodica legendarnog trenera crno-belih, Borislava Rebe Ćorkovića, takođe organizuje besplatne treninge tokom avgusta.

Ovoj školi, mogu se priključiti dečaci rođeni 2010. godine i mlađi, a treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 19 časova, na terenima iznad Splitske ulice u Šumicama.

Za više informacija, dostupan je trener Nikola Radulović na brojeve telefona 064 266 9477 i 063 78 21 800.

Foto: KK Partizan NIS

Komentari
Advertisements