Plan B: Zvezda prodaje dvojicu najboljih!

Fudbaleri Crvene zvezde pred utakmicu sa Trnavom

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče u Slovačkoj će pokušati da izbore plej-of za Ligu šampiona.

Rezultat 1:1 iz prve utakmice u Beogradu daje podjednaku nadu šampionima Srbije i Slovačke, ali na stadionu “Rajko Mitić” već razmišljaju i o rezervnoj varijanti.

U slučaju da se ne izbori plasman u Ligu šampiona, prema navodima “Kurira”, Crvena zvezda će prodati dvojicu najboljih igrača u ovom trenutku, Nemanju Radonjića i Nenada Krstičića, kako bi popunila budžet za ovu sezonu.

Radonjić je tržišno najinteresantniji fudbaler crveno-belih, za njega su interesovanje već pokazali Štutgart koji je nudio 8, odnosno Sevilja koja je bila najizdašnija sa ponudom od 9 miliona evra, ali treba napomenuti da će srpskom klubu pripasti 60 odsto transfera, dok ostatak ide Romi i menadžerskoj agenciji.

Krstičić je u prvom meču sa Trnavom možda bio i najbolji fudbaler Zvezde, čovek koji svoje zadatke uvek ispunjava na najvišem nivou, a kako je sam priznao došao je da sa Zvezdom igra Ligu šampiona.

Ukoliko se to ne ostvari, rukovodstvo će posegnuti za njegovom prodajom, s obzirom da mu ugovor ističe za godinu dana i u ovom trenutku bi doneo klubu solidnu zaradu od njegovog transfera.

Komentari