„Panteri“ počeli pripreme

Detalj sa okupljanja košarkaša FMP-a

Košarkaši FMP-a okupili su se danas u Basket lendu, gde su obavili neophodne preglede uoči priprema za novu sezonu u ABA ligi. Pregledi i testiranja su obavljena u ordinaciji “Vita Maxima“ na Čukaričkoj padini.

Trener Vlada Jovanović i njegov stručni štab na prvoj prozivci je na okupu imao sledeće igrače: Stefan Pot, Aleksa Uskoković, Arijan Lakić, Zoran Paunović, Stefan Momirov, Marko Jeremić, Ranko Simović, Stefan Lazarević, Aleksandar Bursać, Marko Radovanović, Stefan Đorđević, Dragan Apić, Radoš Šešlija, Jovan Vojinović i Mihal Čekovski.

Ekipi će se do srede priključiti Australijanac Duop Ret i Kanađanin Amanuel Diresa.

– Za danas je zakazano prvo okupljanje i lekarski pregledi. Prvi treninzi počinju u ponedeljak. Dobro smo se odmorili od sezone koja je za nama i jedva čekamo da uđemo u halu i počnemo sa radom. Nadam se da ćemo period koji je ispred nas iskoristiti da se dobro spremimo za izazove koji nas očekuju. Od samom početka imaćemo sve igrače na okupu sto će dodatno olakšati pripreme – rekao je prvi strateg FMP-a, Vlada Jovanović.

Ekipa će od ponedeljka svakodnevno trenirati u dvorani u Železniku, gde će biti obavljen prvi deo priprema do početka odigravanja prijateljskih utakmica. Prvi prijateljski meč ekipa FMP-a odigraće krajem meseca u svojoj dvorani u Železniku protiv nemačkih „Merlinsa“.

Komentari
Advertisements