Srnić i Babić: U Trnavi igramo utakmicu sezone

Slavoljub Srnić

Slavoljub Srnić i Srđan Babić su brzo zaboravili pobedu nad Spartakom u 4. kolu Super lige i sve misli usmerili ka duel u Trnavi, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srnić je protiv Subotičana imao nekoliko dobrih prilika, ali nije imao sreće da zatrese mrežu.

— Mislim da smo odigrali, pogotovo u nastavku, odlično. I vreme je bilo mnogo teško, teže u prvom delu, a šef je izrotirao celu ekipu pa nam je trebalo i malo vremena, ali pobeda nije slučajna. Ne bole za sada ovi promašaji, ali krivo mi je što nisam postigao pogodak. Nadam se da ću dati kada bude i važnije, na evropskoj utakmici. Već se okrećemo Trnavi, mogu slobodno da kažem da je to utakmica sezone za nas. I oni će igrati defanzivno, moramo naći način da postignemo gol, i ako prvi damo gol mislim da će nam sve biti mnogo lakše. Nemamo mnogo vremena da se odmorimo, ali to su utakmice gde se ne priznaje umor, daješ sve od sebe i ne razmišljaš o umoru — rekao je Srnić posle utakmice.

Strelac trećeg gola Srđan Babić priznao je da je mislima već u Slovačkoj.

— Bitno je da smo osvojili tri boda, to je najvažnije. Drago mi je zbog gola, ali i nije mnogo uticao osim na rezultat. Ponavljam, važno je da smo pobedili. Imao sam i pre toga jednu šansu, ali nisam dovoljno dobro šutirao. Iskreno, bili smo mislima već u Slovačkoj, koliko god da smo se trudili da budemo skoncentrisani na utakmicu. Zbog toga su i ova tri boda dodatno značajna za nas — rekao je Babić.

Komentari
Advertisements