Milan ne odustaje od Sergeja!

Gotovo da ne prođe dan a da se italijanski mediji ne bave mogućim transferom srpskog veziste Sergeja Milinković-Savića iz Lacija. Ovoga puta u prvom planu je Milan, koji bi u završnoj fazi transfer roka mogao da izvede plan o dovođenju srpskog reprezentativca.

Iako je novi tehnički direktor Rosonera Leonardo izjavio da je transfer tako skupog igrača, kao što je Milinković-Savić, gotovo nemoguć, italijanski mediji tvrde da su u Milanu napravili plan po kojem bi to moglo da bude izvodljivo.

Navodi se da bi Milan ponudio samo deo u novcu, dok bi u Lacio prešao i 28-godišnji ofanzivac Đakomo Bonaventura.

Potreban keš za glavni deo transfera ukupnog vrednog 120 miliona evra sakupio bi se prodajom Španca Susa ili italijanskog golmana Đanluiđija Donarume.

U petak su stigle vesti i da zainteresovani klubovi moraju da pošalju ponudu za Sergeja do nedelje, inače mu neće biti dozvoljeno da napusti klub.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je ostao čvrst u nameri da za Srbina dobije 120 miliona evra, a to potvrđuju i njegove reči.

„Nijedan klub u Italiji ne može da priušti Sergeja“.

Ono što se sada već nekako čini „naučnom fantastikom“ je ostanak Sergeja u Laciju, i narednih nedelju dana nas bukvalno očekuje drama o tome gde će popularni SMS nastaviti karijeru.

Komentari
Advertisements