Vučelić ima poruku za navijače Partizana

Fudbaleri Partizana

FK Partizan očekuje još jedna velika utakmica.

Crno-beli dočekuju istanbulski Bešiktaš u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica na stadionu u Humskoj na programu je u četvrtak, 23. avgusta od 20.30 časova.

Partizan je pod prismotrom UEFA zbog greha navijača iz prošlosti. Predsednik beogradskih crno-beli je u Novostima uputio poruku navijačima Partizana, uz apel za pristojno ponašanje, ističući da je klub iznad svega.

VREME je. Da budemo pravi, jedinstveni, najjači. Vreme je da grla i dlanovi pobede sve drugo što bi moglo da saplete naš Partizan. Utakmica protiv Bešiktaša predstavlja lepu priliku za naše momke da ostanu deo evropskog fudbala tokom jeseni, a idealnu za pristalice našeg kluba da pokažu kako im je zajednički cilj, uspeh Partizana, važniji od svega.

Gorčina koju smo osetili prošlog leta kada smo važne evropske bitke protiv Videotona i Dinama iz Kijeva vojevali u sablasnoj tišini verujem predstavljaju najveću moguću opomenu svakome ko će večeras doći u Humsku. Jug, istok, zapad, podele na frakcije ovakve i onakve moraju da padnu u zaborav u 90 minuta ključne borbe za evropsku jesen. Politika, rasizam i provokacije bilo koje vrste, takođe, moraju da ostanu ispred praga našeg fudbalskog doma.

Navijajmo fer i sportski, poštujmo sve zahteve evropske kuće fudbala, jer želimo da budemo deo te Evrope, jer Partizan jeste Evropa. Partizan sa navijačima i bez njih nikad nije bio i ne može da bude isti. Do zajedničke pobede…, napisao je Milorad Vučelić u Novostima

Komentari
Advertisements