Zakarić i Miletić složni: Idemo u Istanbul po pobedu

Fudbaleri Partizana Goran Zakarić i Nemanja R. Miletić istakli su da je tim mogao da odigra i bolje, ali da će u revanšu dati sve od sebe ne bi li se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope.

Partizan je odigrao hrabar meč protiv velikana iz Turske. Jedan od najboljih na terenu bio je Goran Zakarić, novopečeno pojačanje crno-belih koji su ga toliko želeli. Nije bio strelac, iako je imao nekoliko šansi, ali je asistirao Rikardu Gomešu za vodeći gol crno-belih.

– Bilo nam je u cilju da napravimo dobar rezultat. Može to puno bolje. Bitno je da smo pokazali da se može igrati sa velikim klubovima, borili smo se dali smo sve od sebe, rezultat je aktivan i nadamo se pozitivnom ishodu. Realan rezultat i verujemo svi da možemo napraviti iskorak u drugu fazu – rekao je Zakarić nakon meča.

Nemanja R. Miletić je komandovao odbranom ,,parnog valjka“, ali je i sam bio opasan po gol rivala u pojedinim momentima. Defanzivac je prokomentarisao igru svoje ekipe na ovoj utakmici.

– Videli smo večeras da možemo da igramo sa njima. Mislim da smo tih prvih 10-15 minuta bili bolji. Posle smo primili gol i onda je u nastavku bila klackalica. Na poluvremenu smo se dogovorili da damo sve od sebe, jesu to svetska imena, ali želeli smo da igramo protiv njih. Idemo u Istanbul po prolaz dalje – kazao je Miletić.

Revanš meč je na programu za nedelju dana u Istanbulu.

Komentari
Advertisements