Gaćinović progovorio o razlozima izostanka: Svi su mislili da idem na Mundijal, ali…

Mijat Gaćinović

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntraht Frankfurta Mijat Gaćinović rekao je da nije očekivao da bude izostavljen sa spiska igrača koji su optutovali na Svetsko prvenstvo u Rusiju i da ne zna pravi razlog zbog kojeg je to bilo tako, prenosi ,,Frankfurter“.

Gaćinović se odličnim igrama u klubu, sa kojim je osvojio Kup Nemačke, ali i reprezentaciji, nametnuo selektoru Mladenu Krstajiću i bio je među već viđenim putnicima za Rusiju. Međutim, ni mladi srpski fudbaler nije očekivao da će biti među ,,precrtanima“ sa spiska.

 – Nisam to očekivao. Svi su mislili da ću ići u Rusiju. Igrao sam često u kvalifikacijama i to dobro. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju, ali to je bila njihova odluka i ja tu ništa nisam mogao da uradim – priznao je Gaćinović za nemačke medije.

Razlog zbog kojeg je to bilo tako ni njemu nije poznat.

 – Niko nije razgovarao sa mnom u tim trenucima. Još tri igrača su bila izostavljena sa spiska. Mi smo samo dobili informaciju od tim menadžera, ali ne i od selektora Krstajića – kazao je Gaćinović.

Nakon čitave sage, mladi srpski fudbaler rešio je da uzme duži odmor.

 – Otišao sam na odmor odmah posle toga. Nikad u životu nisam imao duži odmor od prethodnog. Moram priznati da mi je baš to bilo potrebno. Uskoro sam počeo sa treninzima u konsultaciji sa klupskim trenerima i u Ajntraht sam se vratio potpuno spreman – rekao je Gaćinović.

Dvadesetrogodišnjem Gaćinoviću je aktuelna sezona već četvrta u klubu iz Frankfurta.

Komentari
Advertisements