Milojević: Ne mislimo o Napoliju, pojačanja spremna za Radnik

Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je na današnjoj konferenciji za medije da njegovi igrači ne misle o Napoliju i Ligi šampiona, već o predstojećem duelu sa Radnikom iz Surdulice u okviru osmog kola Super lige Srbije.

Iako Zvezdu očekuje veliki duel pred prepunim stadionom ,,Rajko Mitić“ u utorak, misli, za sada, nisu okrenute ka tom meču, već ka obavezama u šampionatu, koji je, prema rečima Zvezdinog stratega, prioritet.

 – Euforija je okej, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne bi bilo dobro – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu ,,Rajko Mitić“.

Milojević je pohvalno govorio o narednom protivniku koji je tokom preprezentativne pauze promenio trenera, te je na čelo stručnog štaba umesto Mladena Dodića postavljen Milan Milanović.

 – Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način i prijala nam je. Igramo sa ekipom koja ima dobar tim, mesto na tabeli ne pokazuje realno stanje. Veliko poštovanje imam prema Radniku, očekuje nas dobra predstava i pozvao bih navijače da nas podrže – kazao je Milojević.

Strateg Crvene zvezde je istakao da mečevi sa Napolijem i Radnikom nemaju dodirnih tačaka i dodao je da su trojica novopridošlih fudbalera Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći u konkurenciji za predstojeći meč, ali nije poznato sa kakvim će timom izaći crveno-beli.

– Marin je u trenažnom procesu, fizički je spreman, iako nije igrao u prethodnom klubu. Čaušić i Boaći su došli iz takmičarskog ritma, igrali su za svoje timove i tu nema problema. Ne treba pričati o njihovim kvalitetima, dugo smo ih hteli i brzo su se uklopili u svlačionicu – istakao je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice na programu je u subotu na stadionu ,,Rajko Mitić“ od 20.30 sati.

Komentari
Advertisements