Terzić o izjavama iz Partizana: Znamo da je to glas očajnika, sada se „tresu“ Beograd i Srbija

Zvezdan Terzić

Crvena zvezda je plasmanom u Ligu šampiona i prodajom određenog broja fudbalera inkasirala velike svote novca.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je napomenuo da je dug smanjen na 13 miliona evra, a tim je dodatno ojačan angažovanjem trojice fudbalera: Ričmond Boaći, Marko Marin i Goran Čaušić.

Iz tabora Partizana je u nekoliko navrata naglašavana velika pomoć države koju dobija klub iz Ljutice Bogdana 1a. Terzić je izjavio da Zvezda troši zarađeni novac i da se neće baviti večitim rivalom, koji, kako je napomenuo poštuje.

Ne trošimo ničije pare, nego ono što smo zaradili. U poslednje četiri godine inkasirali smo 100 miliona evra: 20 od sponzora, ostatak smo sami obezbedili. A ono što se priča, znamo da je to glas očajnika, mi se njima ne bavimo. Dok sam ovde poštovaću Partizan, ipak je veliki klub, ne kaže se uzalud večiti rival. Bićemo obazrivi, ali se nećemo baviti njima, rekao je Terzić, a preneo Sportski žurnal.

Terzić je još jedanput naglasio da je Crvena zvezda najpopularniji srpski klub i da je ulazak crveno-belih u elitno takmičenje donelo euforiju velikih razmera.

Velika je razlika između Zvezde i Partizana, da se ne uvrede ljudi iz Partizana… Euforija ne može da se poredi kad su ulazili oni i mi u Ligu šampiona, sada se „tresu“ Beograd i Srbija, dodao je generalni direktor Crvene zvezde.

Komentari
Advertisements