KONAČNO: Perez progovorio o odlasku Ronalda u Juventus!

Letnji prelazni rok je svakako obeležio prelazak najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Kraljevski klub“ je od transfera zaradio 100 miliona evra, a iako se očekivalo da na Santijago Bernabeu stigne adekvatna zamena trener Đulen Lopetegi i čelnici trostrukog uzastopnog šampiona Evrope su odlučili da šansu pruže postojećim snagama.

„To je bila njegova odluka i kada je tako onda smo se potrudili da izvučemo najviše, uzeli smo 100 miliona evra, koliko smo ga i platili 2009. godine. To je najveći transfer u istoriji Reala, kada su prodaje u pitanju“, rekao je Perez.

Ali ono što je posebno zanimljivo, predsednik najtrofejnijeg kluba na svetu je otkrio da praktično nekih drugih ponuda za Ronalda nije ni bilo.

„Da smo imali još neku ponudu, možda bi cena bila veća. Međutim, osim Juventusa niko nije bio zainteresovan,“ naveo je Perez.

Kristijano Ronaldo je prošlog vikenda postigao svoja prva dva gola za „staru damu“, a u četvrtak je pocrveneo u meču Lige šampiona sa Valensijom.

 

Komentari
Advertisements