Krstajić: Gaćinovićeva izjava neprecizno preneta, sa Milivojevićem imam dobar odnos

Mladen Krstajić

Fudbalska reprezentacija Srbije startovala je u Ligi nacija pobedom u Litvaniji i remijem protiv Rumunije.

Selektor Mladen Krstajić još jednom se osvrnuo na situaciju oko Luke Milivojevića i Mijata Gaćinovića koji su propustili prvu reprezentativnu akciju nakon završetka Svetskog prvenstva.

Nisam tip koji bilo kome nešto zamera, pa nisam ni njima. Što se tiče Gaćinovića, njegova izjava iz nemačkih medija nije baš precizno preneta. Jedna reč potpuno promeni kontekst. Treba da idemo napred i shvatimo da je srpski fudbal iznad nas. Najvažnije je da dajemo maksimum za Srbiju. Što se tiče Luke, imamo dobar odnos. Nismo se čuli, ali mislim da je pravi momak. Možda je dao ishitrenu izjavu koju nije trebalo da da. Interes je gde radimo i za koga radimo, a to je Srbija, rekao je Krstajić, a preneo „Kurir“.

Vrata za povratak u nacionalni tim nisu ima zatvorena.

Nikome nisu zatvorena. Čak i pre te Lukine izjave sam odlučio da ga ne pozovem, ali ne zato što to ne zaslužuje, već je razlog pružanje šanse mladim igračima. Luku veoma dobro znam i koliko je važan za reprezentaciju. Mladi su iskoristili šansu, a za Luku ili bilo kog drugog nikada nisam rekao da su im vrata zatvorena. Ja mogu da pređem preko toga jer je Srbija iznad svega, dodao je srpski selektor.

Komentari
Advertisements