Miletić: Nismo klonuli duhom, Nikolić: Ekipa pokazala karakter

Nemanja Nikolić

Partizan je u okviru 10. kola Super lige Srbije u Nišu protiv Radničkog gubio sa 2:0, a do boda je stigao u finišu susreta pogocima Nemanje Nikolića i Nemanje R. Miletića.

Defanzivac Partizana, koji je gol posvetio preminulom dečaku Dušanu Todoroviću, istakao je da je Partizan bio bolji tim i da je zaslužio barem bod.

Znali smo da nas čeka teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo koristili neke šanse, te smo iz jedne njihove primili gol. Nažalost, krenulo je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji. Izvanredan gol Nikolića, pokazao je njegov kvalitet kao igrača i pokrenuo nas. Nismo klonuli duhom, igrali smo dalje i ukazala se i šansa koju sam iskoristio i posvetio gol našem Dukiju, rekao je desni bek Partizana za klupski sajt.

Nemanja R. Miletić

Napadač Partizana naglasio je da je ekipa pokazala volju za pobedom, ali da nije zadovoljan konačnim rezultatom.

Slažem se sa Nemanjom da je ovo bila jako teška utakmica za nas za koju smo se sa namerom pripremali, jer smo znali da će biti jedna od najzahtevnijih za uzimanje bodova u ovom delu sezone. Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse. Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili. Time možemo biti zadovoljni, ali ne i konačnim rezultatom, jer smo tek posle postignutog pogotka krenuli da igramo još jače ka protivničkom golu, kazao je Nemanja Nikolić.

Komentari
Advertisements