Vučelić: Oštećeni smo najmanje za četiri boda, nećemo napustiti takmičenje

Milorad Vučelić i Slaviša Kokeza

Iz tabora Partizana imaju pregršt primedaba na suđenje u ovoj sezoni.

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić je istakao za Novosti da je klub iz Humske zbog grešaka arbitara ostao uskraćen za minimum četiri boda.

Evidentno je da smo u poslednjih nekoliko mečeva oštećeni najmanje za četiri boda, što bi značajno promenilo pogled na tabelu Superlige. Kruna svega lošeg što se dešava Partizanu je nedosuđeni penal u finišu prvog poluvremena u Nišu, rekao je Vučelić za Novosti.

Vučelić je naglasio da je neophodno da Fudbalski savez Srbije aminuje neku promenu, koja bi olakšala posao domaćim sudijama, a takođe je napomenuo da klub neće napustiti Super ligu.

Evidentno je da sudije greše, u poslednje vreme prečesto na štetu Partizana, pa im je zbog toga više nego potrebna pomoć. Da li će to biti uvođenje gol-tehnologije, VAR sistema ili nešto treće, neka odluče oni koji su najpozvaniji. Najviše mi je žao igrača Partizana koji su najdirektniji svedoci ogromne nepravde koja im se nanosi. Postoje čak i neki navijački apeli da Partizan napusti takmičenje. Odgovorno tvrdim da do toga neće doći, već apelujem da naše igrače da na terenu pokažu svojim znanjem da sve zavisi baš od njih.

Predsednik Partizana prokomentarisao je i događaje u svečanoj loži na utakmici u Nišu.

Elementarna gostoljubivost nalaže da je potrebno da se stvore svi uslovi da se gosti osećaju komotno i bezbedno. Delegacija Partizana je na najbrutalniji način vređana od prvog minuta utakmice i sve je kulminiralo neprijatnim incidentom na kraju, dodao je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements