Simić pred gostovanje u Zemunu: Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi

Veljko Simić

Do pre dva meseca igrao je za Zemun, a u nedelju će sa Crvenom zvezdom gostovati svom doskorašnjem klubu.

Veljko Simić je istakao da se radi o nezgodnoj ekipi, ali da očekuje standardnu superligašku utakmicu.

Ekipa Zemuna se prilično promenila od početka sezone i otkako sam ja bio tu, ali svakako da je jako nezgodna ekipa. Posle gostovanja u Parizu nama je ovo izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i malo mirniji odemo na reprezentativnu pauzu. Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi, da mi budemo ti koji ćemo diktirati tempo i imati posed lopte. Oni će verovatno čekati šansu iz kontri ili polukontre, a na nama je da to sprečimo, da stvorimo što više šansi i realizujemo ih na pravi način, rekao je Simić za klupski sajt.

Uprkos zgusnutom rasporedu umora nema.

Nema umora, kao i uvek, a motivacija nam je na dodatno visokom nivou da donekle popravimo utisak posle Pariza. Zato nam je vrlo bitno da pobedimo i zadržimo odličan učinak u prvenstvu. Zemun je nezgodan posebno na svom terenu, ume da zatvori prilaze golu, ali na nama je da strpljivom igrom nađemo put do mreže i postignemo što više pogodaka, dodao je Zvezdin vezista.

Očekuje se i velika podrška „delija“.

Očekujem odličnu atmosferu, biće našh navijača u velikom broju kao i uvek, na tribinama će biti i njihove pristalice, pa verujem da nas čeka pravi sportski ambijent, zaključio je Simić.

Komentari
Advertisements