Miletić progovorio o neočekivanom pozivu Krstajića

Nemanja R. Miletić

Defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da je poziv selektora Mladena Krstajića da zaigra za nacionalni tim Srbije bio potpuno neočekivan, preneo je danas sajt crno-belih.

Zbog kadrovskih problema, selektor Mladen Krstajić posegnuo je za dodatnim rešenjima, te je u poslednji čast poziv u nacionalni tim dobio Nemanja R. Miletić, koji je bio strelac na poslednja dva susreta za Partizan.

Defanzivac crno-belih istakao je da je morao da odloži svoje planove, kako bi se odazvao pozivu koji nije očekivao.

─ Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku – počinje Miletić. Samo što sam stigao  na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana g. Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato – kazao je Miletić, a preneo klupski sajt.

Miletić je priznao da se osećao odlično kada je po prvi put zakoračio u Nacionalnu kuću fudbala.

 Osećao sam se fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila – da igram u Partizanu, a sada i druga – da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku – istakao je Miletić.

Nekadašnji igrač Vojvodine i čačanskog Borca prvo je razgovarao sa svojim poznancima iz nacionalnog tima.

 Naravno,  razgovarao sam sa Blekijem (prim. aut. Nikola Milenković), potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama.

Ukoliko uđe na teren u utakmici reprezentacija Crne Gore i Srbije koja se igra u četvrtak, na suprotnim stranama će se naći tri igrača Partizana – Janković, Kosović i Šćekić.

 Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (prim. aut. Marko Janković) je već u svom stilu napisaoĆelo,čuvaj se!” – kroz osmeh završava Miletić

Komentari
Advertisements