Krstajić: Čeka nas teška utakmica, za Matića je bolje da pauzira

Mladen Krstajić i Aleksandar Mitrović

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je na današnjoj konferenciji za medije uoči meča trećeg kola Lige nacija protiv Crne Gore o izostanku Nemanje Matića i pisanja medija o njegovom evenutlanom odlasku iz reprezentacije.

Pres konferencija je organizovana u hotelu „Hilton“ gde je i smeštena reprezentacija Srbije. Novinarima su se obratili selektor Mladen Krstajić i napadač Aleksandar Mitrović.

 – Očekujem neizvesnu i tešku utakmicu. Crna Gora ima sjajnog selektora i kvalitetan tim. Igraju pred svojim navijačima, na svom terenu i to je prednost Crne Gore. Ali, mi smo došli u Podgoricu sa cijem da ostvarimo pobedu – rekao je Mladen Krstajić.

Nemanja Matić je juče zbunio sportsku javnost u Srbiji svojom porukom na zvaničnom instagram profilu, a Krstajić je povodom toga pričao i sa novinarima.

 – Sa Nemanjom Matićem sam se čuo i jedino što mogu da kažem je da smo zajednički doneli odluku da bi bilo bolje da pauzira i sanira povredu. Medijske napise ne bih komentarisao. Utakmica sa Crnom Gorom jeste istorijska zato što je prva, ali očekujem sjajan ambijent i sportsku atmosferukazao je Krstajić.

Napadač ,,orlova“ Aleksandar Mitrović definitivno će biti jedan od najvećih problema za odbranu Crne Gore.

– Na utakmicu gledam kao na svaku drugu, a cilj je isti, želim kao i svi u timu pobedu. Da li će mi biti lakše što u timu Crne Gore neće biti Savića? Naravno da hoće, jer je Savić jedan od najboljih defanzivaca Evrope, ali ima ih u Crnoj Gori još. Očekujem veliku borbu i pobedu Srbije – rekao je Mitrović.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.45 sati.

Komentari
Advertisements