FSS vratio karte, policija zabranjuje deklarisanim Srbima da prisustvuju meču

Navijači Srbije

Od 20.45 časova u Podgorici u trećem kolu četvrte grupe Lige nacija C snage će odmeriti reprezentacije Crne Gore i Srbije.

Prema vestima iz glavnog grada Crne Gore sve karte za domaće navijače su rasprodate i očekuje se oko 15 hiljada gledalaca na stadionu pod Goricom.

Fudbalski savez Srbije je od FS Crne Gore dobio 600 karata, ali ih je do sadfa prodao samo 117. Prema saznanjima lokalne „Borbe“, privođene su osobe koje su prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpišu da neće uživo gledati duel dve selekcije.

Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na utakmicu i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući. Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice, prenela je „Borba“ izjave više mladića iz Bara i Podgorice.

Kako prensoi B92, FSS je odlučio da vrati preostale karte Fudbalskom savezu Crne Gore.

Komentari
Advertisements