Napadač Partizana neće slaviti gol u nedelju

Nemanja Nikolić

Fudbaleri Partizana gostovaće u nedelju Spartaku u 12. kolu Superlige Srbije.

Sa posebnim emocijama u ovu utakmicu ulazi Nemanja Nikolić, koji je kao najbolji strelac Subotičana došao u Partizan.

Idemo u goste ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan. Spartak je omogućio ne samo meni, već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim se i njihovim odlaskom u druge klubove tim mnogo izmenio od onog koji sam poznavao. Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je Nikolić, a preneo klupski sajt.

Napadač crno-belih je ukazao na koje stvari treba posebno obratiti pažnju.

Imaju dobar timski duh i umeju da budu neugodan protivnik bilo kome. Stil igre ne verujem da se preterano promenio dolaskom novog šefa Predraga Rogana, a to je odličan kontranapad. Pažnju treba obratiti i na njihovog napadača Čečarića, koji ima odličan udarac i nogom i glavom, dodao je Nikolić.

Ukoliko postigne gol neće ga proslaviti.

Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj da proslavljam golove nešto specijalno, ali sigurno da se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu, zaključio je Nikolić.

Utakmica Spartak – Partizan biće odigrana u Kuli nedelju od 13 časova.

Komentari
Advertisements