Fudbaler Liverpula: Kad sam se probudio video sam da je Zvezda dobila

Defanzivac Liverpula, Dejan Lovren, propustio je meč u Beogradu, iako je sa ekipom doputovao u srpsku prestonicu.

Lovren čak nije ni gledao utakmicu, a kako je sam rekao najverovatnije je u pitanju virus.

Ne samo da nisam igrao, već nisam ni gledao utakmicu. Bio sam slomljen bolešću u hotelskoj sobi u krevetu, tek sam na kraju video rezultat. Ne mogu da ustanem u krevetu, osećam se kao da me pregazio voz. Ne znam šta me je uhvatilo, mislim da je viroza. Sada nemam temperaturu, ali osećam se baš loše, rekao je Lovren, a preneo Jutarnji list.

O uzrocima poraza ne može da kaže mnogo.

Bio bih pametniji i mogao da kažem nešto više da sam gledao utakmicu. Jednostavno, imao sam u sobi televizor, ali nisam mogao da držim oči otvorene, toliko me slomilo. Trudio sam se da gledam, ali bio sam toliko iscrpljen da sam zaspao. Tako da zaista ne mogu ništa da analiziram i pričam o utakmici, celi dan sam proveo u krevetu. Kad sam se probudio, video sam da je Zvezda dobila sa 2:0, dodao je hrvatski reprezentativac.

Prvi osećaj kada je video rezultat bio je šok.

Bio sam šokiran! Čist šok, šta da drugo kažem? Verujem da je celi fudbalski svet bio šokiran takvim rezultatom. Međutim, nije to neka posebna mudrost i znanje, fudbal je nepredvidiva igra. Očito je da je Crvena zvezda bolje ušla u utakmicu, to je to. Mi smo možda ušli prelako, sa previše samopouzdanja. Verovatno smo mislili da ćemo lako preskočiti Zvezdu, ali danas nema „lako ćemo“. Konačno, Crvena zvezda je ekipa koja se bori do kraja, nije slučajno sa Napolijem u Beogradu odigrala 0:0. Već je to bilo upozorenje. Taj rezultat treba poštovati, definitivno, Zvezda je dobra ekipa. Pravi su borci, iako nisam gledao, mogu samo da konstatujem da su zasluženo pobedili, zaključio je Lovren.

Komentari
Advertisements