Vidić ne želi da kritikuje Murinja

Nemanja Vidić

Bivši defanzivac MMančester junajted Nemanja Vidić istakao je danas da ne zeli da osuđuje Žozea Murinja za lošu igru ,,crvenih đavola“ u ovoj sezoni.

Mančester junajted je juče doživeo poraz od 3:1 u gradskom derbiju od Mančester sitija, a ,,ostrvski“ mediji su ponovo uputili kritike na račun igre najtrofejnijeg kluba u Engleskoj. Međutim, proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić nije želeo da kritikuje trenera Murinja.

 – Ako Murinjo nastavi da igra tim stilom i bude pobeđivao, onda ja, kao navijač, ne mogu biti ljut ukoliko pobedimo 10 utakmica u nizu sa takvom igrom – rekao je Vidić.

Nemanja Vidić je trenutno stručni konsultant na televiziji ,,Bein sports“, ali u budućnosti želi da se oproba kao menadžer.

 – Iskreno, u budućnosti bih želeo da budem trener. Voleo bih to. Upravo zbog toga, za mene, koji želi da se bavi tim poslom u budućnosti, kritikovanje Murinja nije fer. On je menadžer koji je osvojio mnogo trofeja. Istina je, ovo nije Mančester junajted koji smo navikli da gledamo, ali ovo je Murinjov Mančester i kada je stigao u klub svako je morao da prihvati da ćemo igrati na ovakav neki način – objasnio je Vidić za britanske medije.

Vidić je u Mančester junajtedu proveo 12 godina i za to vreme osvojio 15 trofeja.

Komentari
Advertisements