Lovren besan: Španci su nekulturni, izgradite nam novi stadion

Fudbaler reprezentacije Hrvatske Dejan Lovren osudio je potez španskih fudbalera koji nisu želeli da čestitaju Hrvatima na pobedi u jučerašnjoj utakmici na ,,Maksimiru“.

Hrvatska je slavila protiv Španaca rezultatom 3:2 u fenomenalnoj utakmici na stadionu u Zagrebu, ali uslovi nisu bili idealni, što je potvrdio i sam Lovren.

 – Vratila su mi se lepa sećanja, neke uspomene sa ovog stadiona. Ali vreme je da nam se izgradi lepši. Ako ne to, onda neka uzmu lopate u ruke i iskopaju si nešto drugo – poručio je Lovren.

Španski fudbaleri su bili veoma ljuti nakon poraza, da su odmah napustili teren ne pozdravivši se sa protivničkim fudbalerima.

 – Zasmetala mi je ta bahatost Španaca. Nekulturni su! Mi smo izgubili 6:0 pa smo ih pozdravili, a oni su nakon poslednje sekunde otišli bez pozdrava, samo je Morata stao, to još nisam doživeo. Zato nam je pobeda još draža. Igrao sam puno velikih utakmica, ali još nisam doživeo da neko pokaže ovako malo poštovanja prema protivniku – rekao je Lovren nakon utakmice.

Hrvatska je zabeležila prvu pobedu u Ligi nacija, te tim Zlatka Dalića tako ima četiri boda iz tri utakmice i poslednji su u grupi sa Španijom i Engleskom.

Komentari
Advertisements