Tumbakovića razočarao igrač Partizana: Sve se srušilo kao kula od karata

Ljubiša Tumbaković

Selektor reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković, razočaran je porazom od Rumunije, kao i nekim dešavanjima tokom utakmice koja je odigrana u utorak u Podgorici.

Tumbaković je posle meča izjavio da je razočaran reakcijama nekih igrača, a posebno se to odnosi na Marka Jankovića, koji nije iskoristio jedanaesterac.

Nismo se snašli večeras, nismo se mi snašli ni u Beogradu, iskren da budem. Nismo ni igrom uspeli da ostavimo utisak, nismo ni iz penala uspeli da dođemo do rezultata. Mesto nam je tu gde smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo. Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata, rekao je Tumbaković, a preneo CDM.

Potom je konkretnije pojasnio šta nedostaje ovoj selekciji Crne Gore i osvrnuo se na Jankovićev potez.

Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali…Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo dogovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira. Ali, to je manje važno, problemi su kompleksni. Najveći deo odgovornosti ću da preuzmem na sebe, a videćemo kako će se to završiti, zaključio je selektor Crne Gore.

Komentari
Advertisements