Teodosić se vraća u Evropu, Svetsko prvenstvo neće proći bez njega

Miloš Teodosić

Srpski košarkaš Miloš Teodosić istakao je za ,,Glas Amerike‘‘ da ubrzo očekuje svoj povratak u Evropu.

Teodosićeva karijera u NBA ligi u ovom trenutku ne ide onako kako je srpski plejmejker zamislio. Mala minutaža i nedovoljno vremena za dokazivanje stavljaju popularnog Tea u drugi plan kod trenera Doka Riversa, te je nekadašnji igrač CSKA iz Moskve odlučio da ubrzo završi svoju epizodu u najjačoj ligi sveta.

– Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem… ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone – rekao je Teodosić, a potom dodao:

– Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer, došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako…Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo.

Miloš se dotakao i teme reprezentacije Srbije, koja će u finišu kvalifikacija pokušati da obezbedi sebi put na Svetsko prvenstvo u Kini.

– Jeste, sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Dobro, pod uslovom da se kvalifikujemo, ali ja verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju izboriti plasman na Svetsko prvenstvo – kazao je Teodosić.

Ono što je zanimalo sve navijače srpske reptezentacije jeste da li će Teo igrati za nacionalni tim ukoliko se kvalifikuju za planetarno takmičenje, a košarkaš Klipersa bio je kratak.

– Da – potvrdio je Teodosić.

Komentari
Advertisements