Lalatović demantovao navode medija

Bratić, Lalatović i Šarac

Srpski mediji su preneli informaciju da će Nenad Lalatović napustiti niški Radnički i vratiti se u Vojvodinu iz Novog Sada, kao naslednik Dragana Okuke.

Oglasio se i trener „Reala sa Nišave“, koji je u izjavi za „Hot sport“ naglasio da se radi o lažnoj informaciji i da se one uvek plasiraju kada ekipi ide dobro. Podsetimo, Radnički je remizirao sa vodećom Crvenom zvezdom u subotu u Nišu i zauzima drugo mesto na tabeli.

Kad god smo uradili nešto dobro ove sezone pojavljivali su se senzacionalistički naslovi u medijima kojima je jedini cilj da poljuljaju atmosferu u klubu i da nas destabilizuju. Ne znam ko plasira ove informacije u javnost ali znajte da su to sve izmišljotine i laži, rekao je Lalatović za „Hot sport“.

Mladi stručnjak ima ugovor sa Radničkim do kraja polusezone, a najavio je da će o svom status razgovarati sa predsednikom kluba Ivicom Tončevim.

Imam ugovor do decembra. U Nišu mi je lepo, osećam se dobrodošlo na svakom koraku. Prate nas odlični rezultati i dobra atmosfera u ekipi. Sledećeg meseca sešću sa predsednikom kluba Ivicom Tončevim i dogovorićemo šta dalje. Odluku da li idem ili ostajem doneću ja, a ne mediji, dodao je Nenad Lalatović.

Komentari
Advertisements