Promena u Nišu za jači Radnički

Marko Jovanović

Fudbalski klub Radnički od danas ima sportskog direktora, a to je ponovo Marko Jovanović, koji se nakon tri meseca vratio na tu funkciju.

Jovanović je bio sportski direktor Radničkog od decembra 2014. godine do avgusta ove godine i bio je značajan faktor u povratku niškog tima u vrh srpskog fudbala, kao i na evropsku scenu.

– Dogovorio sam saradnju sa rukovodstvom kluba, što je pozdravio i prvi čovek kluba Ivica Tončev i od danas ćemo ponovo biti na istom zadatku, a to je učvršćivanje Radničkog u vrh našeg fudbala i kontinuitet igara u evropskim takmičenjima. Tromesečni odmor mi je prijao, napunio sam baterije i pun sam želje i elana za radom u klubu koji volim. Sa rukovodstvom Radničkog sam uvek imao odličan poslovni odnos i sada ćemo samo nastaviti tamo gde smo stali u avgustu. Pred nama je puno izazova. Pre svega treba uspešno odraditi preostala četiri kola u Superligi Srbije i zadržati drugo mesto na tabeli, a onda nas čeka zimski prelazni rok i mnogo posla na jačanju sastava, koji će na proleće pokušati da ispiše nove stranice istorije Radničkog i napadne prvi trofej u istoriji kluba – rekao je Marko Jovanović.

Komentari
Advertisements