Meč između Rivera i Boke premešta se van Južne Amerike?

River Plejt

Neodigrana revanš utakmica Kupa Libertadores između River Plejta i Boke Juniors i dalje je tema, a tokom današnjeg dana trebalo bi da budu poznati svi detalji oko odigravanja ovog meča.

Fudbalska konfederacija Južne Amerike (KONMEBOL) danas će doneti konačnu odluku, a kako sada stoje stvari najverovatnije će meč biti odigran 8. decembra.

Kada je mesto odigravanja u pitanju izvesno je da to neće biti Argentina, a nakon što je Asunsion u početku figurirao kao moguća opcija, u prvi plan je izbio Katar. Ovu informaciju preneo je Rojters pozivajući se na neimenovani izvor iz KONMEBOL-a.

Pored toga, pojedini mediji preneli su vest da je potencijalni domaćin i stadion „Santijago Bernabeu“, a u nekim medijima pojavila se i informacija da je Đenova ponudila svoj stadion za organizaciju ovog duela.

Podsećamo prvi meč završen je rezultatom 2:2, pravilo gola u gostima ne važi, a osvajač Kupa Libertadores nastupiće na Svetskom klupskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koje počinje 12. decembra.

Komentari
Advertisements