Pomama za ulaznicama za ,,Superklasiko“

Veliko interesovanje vlada za revanš meč finala Kopa Libertadores između River Plate i Boke juniors na stadionu ,,Santjago Bernabeu“.

Od trenutka kada je ozvaničeno da će se meč igrati u Evropi na stadionu Real Madrida, počela je pomama za ulaznicama. Za manje od 24 sata stiglo je čak 150.000 zahteva za ulaznice za ovaj meč, a zvaničnici ističu da bi ,,Santjago Bernabeu“ bez problema mogao biti ispunjen dva puta.

Prema procenama, 71.000 zahteva stiglo je od Argentinaca, a 9.000 od onih koji imaju pribivalište u Madridu. Cena karata za ,,Superklasiko“ kreće se od 80 do 300 evra.

Takođe, veliko interesovanje vlada i od strane medija, jer sada, osim južnoameričkih i ogroman broj evropskih medija želi da prisustvuje utakmici.

Informacija od velikog značaja je i ta da će svaki navijač Rivera koji je kupio kartu za utakmicu koja je trebala da se odigra na ,,Monumentalu“, moći bez kupovine nove ulaznice da prisustvuje utakmici u Madridu. Stadion Rivera je bio rasprodat za taj meč koji nije odigran.

Duel River Plate i Boke juniors odigraće se 9. decembra.

Komentari
Advertisements