Milojević: Spartak igra ofanzivan i agresivan fudbal

Vladan Milojević

Crvena zvezda će u sredu gostovati u Subotici u utakmici 19. kola, a Vladan Milojević je pred duel sa Spartakom izjavio da njegove igrače očekuje meč sa ekipom koja ima jasan identitet.

Očekuje nas duel na novom terenu, protiv izvrsne ekipe koja ima jasan identitet. Neće biti lako, Spartak je beležio sjajne rezultate u Evropi početkom sezone, a iz ličnog primera svesni smo koliko je zahtevno boriti se na tri fronta. Povrede su ih omele u velikoj meri, ali je jasno da poseduju kvalitet. Gospodin Rogan implementirao je svoj stil igre pa Subotičane krasi agresivan, ofanzivan fudbal. Očekujem sjajnu atmosferu na severu Vojvodine i pozivam zvezdaše da nas podrže u što većem broju, rekao je trener Crvene zvezde.

Posle meča sa Voždovcem Milojević nije bio zadovoljan određenim stvarima.

Razgovaram sa igračima svakodnevno, imamo iskren odnos. Utakmica sa Voždovcem je arhivirana, trudimo se da ispravimo loše stvari, a da dobre održimo u kontinuitetu. Već su sve misli usmerene ka Subotici. Kao što sam mnogo puta ponovio prvenstvo je prioritet i u potpunosti smo fokusirani na naredni izazov. Preostaje da vidimo posle treninga koji igrači su nam na raspolaganju, odnosno kakva je zdravstvena situacija. Stojković je počeo da trenira, a Boaći i Čaušić već su dobili minutažu. Čak i da su svi fudbaleri spremni postoji ograničenje po broju stranaca zbog kojeg bi dva fudbalera bila van konkurencije. U svakom slučaju, ko god da izađe na teren siguran sam da će pružiti maksimum i ispuniti sve zahteve stručnog štaba, dodao je Milojević.

Utakmica je na programu u sredu od 16 časova.

Komentari
Advertisements