ĐORKAEF PROGOVORIO: Samo jedna ekipa može da ugrozi Juventus!

Prethodnih godina najveća konkurencija Juventusu bili su Napoli i Roma, pa mnogi misle da će oni pretiti „staroj dami“ i u narednim godinama, ali je bivši francuski fudbaler i osvajač Svetskog prvenstva sa tom reprezentacijom, Juri Đorkaef ubeđen da najveća pretnja crno-belima stiže iz Intera!

„Ja mislim da su i u Torinu svesni da samo Inter može da se takmiči sa njima u pogledu karaktera i kvaliteta tima“, rekao je Đorkaef, koji je u karijeri tokom tri sezone nastupao za Inter, tokom kojih je osvojio i UEFA kup 1998. godine.

„Roma, Napoli, pa čak i Fjorentina ponekad pokušavaju da se nose sa Juventusom, ali na duge staze jedini tim koji je rival Juventusa je Inter. Juventus je veoma jak, imam ogromno pojačanje prema Kristijanu Ronaldu i svemu što je uradio tokom karijere i mislim da je njegov dolazak u Italiju sjajan za Seriju A. Mislim da Juventus uprkos njemu nema mnogo šanse da osvoji Ligu šampiona – rekao bih da je vreme da je osvoji engleski klub, a trenutno najbolje deluje Mančester Siti“, rekao je nekadašnji francuski reprezentativac.

Ekipa Lučana Spaletija putuje u Torino, gde će u petak pokušati da umanji razliku od 11 bodova, koliko trenutno ima prvoplasirani Juventus.

Komentari
Advertisements