Pešić pohvalno o Džikiću: Ovakvog trenera ste hteli da menjate?!

Pesic

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić obrušio se na medije nakon večerašnje utakmice sa Budućnosti pošto je stao u odbranu trenera Podgoričana Aleksandra Džikića.

Pešić je bio zadovoljan onim što je podgorička publika priredlia večeras u ,,Morači“, ali ne i onim što je njegov tim uradio u završnici susreta. Srpski stručnjak je smatrao da je njegov tim podbacio u napadu, gde je istakao da je falilo agresivnosti. Ipak, trener ,,Blaugrane“ je najveći deo vremena na konferenciji za medije govorio o Aleksandru Džikiću što je izazvalo veliku pažnju.

– Hteli ste da menjate trenera koji pobeđuje? Vi ga menjate posle dve utakmice, a evo vidite, pokazao vam je da možda nije loš trener. Pa doneo vam titulu (prim. aut ABA lige), a vi ga menjate posle samo dve utakmice koje je izgubio?! Zamisli tog bezobrazluka, čovek koji vam je doneo titulu nakon koliko godina – upitao se Pešić, sačekvaši odgovor medija, pa je nastavio.

 – Posle 15 godina… Vi menjate njega posle dve utakmice u evropskoj ligi… Da nije pobedio u Baru, promenili biste ga. Ne gazda, nego vi koji sve znate, koji operište, treba da vam daju. Sve znate samo ne znate da operišet – aludirao je Pešić na košarkašku javnost koja nije bila zadovoljna startom Budućnosti u Evroligi…

Komentari
Advertisements